[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Онлайн-презентація книги Ігоря Стамбола “Прокляття інших”

04.12.2020 15:00 - 16:00

4 грудня о 15.00 відбудеться онлайн-зустріч і Ігорем Стамболом — істориком, викладачем, письменником, автором кількох наукових та прозових книг. Гість віртуальної студії презентує нову книгу, яка вийшла друком у 2020 році — «Прокляття інших». Модеруватиме зустріч Богдана Гайворонська.

У жанровому плані цей роман визначається як містично-апокаліптичний трилер — інтригуюча розповідь про наслідки катастрофи і долю кількох людей, які прагнуть вибратися з небезпеки, постійно наражаючись на нові ризики.

Одного зимового ранку російське місто Чєлябінск зазнало удару з неба. Що сталося насправді, зрозуміли лише кілька людей, адже інші нічого не помітили. Після удару країною поширюється невідомий смертельний вірус, що охопив сотні тисяч людей. Російська влада приховує апокаліптичність наслідків пошесті, закриває кордони і ліквідує заражених. Ситуацією намагаються скористатися політичні й силові структури Росії та України. Четверо людей, об’єднаних бажанням врятуватися, намагаються вибратися з Росії назавжди…

«Герої книги — не вмерли, а спокутують гріхи предків, ілюструють найгірші сторони людей, які живуть потойбіччям минулого. Бо ж відмова від покаяння за совєцькі злочини привела нас до основ сучасного геноциду, сучасних злочинів проти української нації. Це все наслідки того, що ми не проговорили, не винесли для себе повчальних висновків. Звідси і назва — «Прокляття інших», — пояснює Ігор Стамбол.

Щоб дізнатися більше про книгу та поставити свої запитання авторові, дивіться онлайн-зустріч у прямому етері.

Деталі

Дата:
04.12.2020
Час
15:00 - 16:00

Місце

Публічна бібліотека імені Лесі Українки
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, 04053
+ Google Map
Телефон
+38 (044) 482-13-34
View Місце Website

Pin It on Pinterest