Всесвітній день бажань відзначають 29 квітня

Якщо дуже сильно чогось захотіти – це обов’язково збудеться. Всесвітній день бажань відзначають 29 квітня, і це хороший привід реалізувати мрію. Дата свята – символічна. У цей день в 1977 році митник Томмі Остін вирішив здійснити мрію хворого на лейкемію 4-річного Крістофера. Дитина хотіла стати поліцейським, і Остін пообіцяв покатати його на поліцейському вертольоті. Через три роки, коли Крістоферу стало гірше, Томмі зв’язався з поліцейськими і ті організували політ. Хлопець отримав значок почесного поліцейського Аризони. Спеціально для нього всього за одну ніч була зшита точна копія форми патрульного. На згадку про Крістофера заснували благодійний фонд, який і зараз допомагає виконувати бажання важкохворих дітей.

А чого бажаєте ви? Бібіліотекарі нашої бібліотеки мріють, щоб – нарешті з’явилося власне приміщення нашої чудової бібліотеки, потік читачів ніколи не закінчувався і їм би було що запропонувати цікавого.

А щоб не виявитися серед таких людей, які тільки з вигляду цілеспрямовані та енергійні, потрібно виконувати практику 100 бажань раз у рік або на півроку. Не закидати цю справу. Перечитуйте свій список, плануйте своє життя, так як хочете. Складання списку бажань — це стара традиція більшості людей. Люди, які досягають своїх цілей — переможці. Вони постійно до чогось прагнуть, складають план свого життя і реалізовують його. Такий план веде їх до досягнення поставлених цілей, він дозволяє рости і розширювати межі свого життя.

У чому ж сенс списку бажань? Спочатку, зрозумійте, що список бажань не простий перелік бажань або ж завдань, а формування власного наміру життя. Цей досвід не настане у цю ж секунду — він вимагає терпіння, праці, уваги та інтересу. Написання такого списку — це перший крок до саморозвитку.

Як правильно бажати? Що цікавого в світі ? Як правильно скласти список бажань? На ці та інші запитання відповідь дадуть книги, яких у Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ вдосталь , з будь-якої тематики. Розширюйте світогляд, щоб максимально вірно сформулювати свої бажання, читайте, подорожуйте, цікавтеся всім. Хто знає, що насправді ваше.

Але…Бажайте обережно і зважено, мрії можуть здійснитися (разом з Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ і безкоштовною для вас послугою ВНОК ПБ імені Лесі Українки)

Електронні ресурси бібліотеки.