Арт-коучинг, присвячений фінансам

На Facebook-сторінці в межах проєкту “Бібліотреапія: твоя книга щастя” відбулася незвичайна онлайн-зустріч з психологом та арт-терапевтом Тетяною Дмитренко. Цього разу тренерка запропонувала глядачам опанувати арт-практику “До грошей рукою подати”. Зазвичай наші психологічні лекції базуються на обговоренні певних проблем, але під час коучингу глядачі змогли повністю зануритися в практику з мінімумом теорії.

На початку Тетяна Дмитренко розповіла глядачам про основні принципи коучингу і запропонувала озброїтися листком паперу та кольоровими фломастерами чи олівцями.

Техніка коучингу полягала у візуалізації мрій. Глядачі визначали для себе поняття грошей, фінансового достатку та багатства, написали, з чим саме в них асоціюються ці явища, відчули своє емоційне ставлення до них. Також попрактикувалися в техніці, яка допомогла побачити власні внутрішні ресурси та сильні сторони, уявити шлях досягнення фінансових цілей.

Насамкінець Тетяна Дмтренко запропонувала питання для самоаналізу і опрацювання:

  1. Які почуття і емоції ви відчували, створюючи образ?
  2. Що в вашому житті відображує створений вами образ?
  3. Які сильні сторони і ресурси ви побачили, виконуючи практику?
  4. Як ви можете реалізувати це в житті?

Пропонуємо вам передивитися коучинг у записі та самим спробувати попрактикуватися у психологічних техніках досягнення багатства.