Книга про добро: презентація роману “Картка Марії”

Відбулася зустріч у прямому етері з молодим письменником Олександром Козинцем, який презентував свій перший роман «Картка Марії». Модераторкою події виступила Богдана Гайворонська.

Олександр Козинець – викладач логопедії та літератор, якого ми ще донедавна знали як поета. За останні два роки автор випустив п’ять поетичних книг. Але у 2020 році він зробив сюрприз своїм читачам, видавши роман про любов, добро та чудеса, назвавши його «Картка Марії».

Одного дня головний герой зустрічає в трамваї… Діву Марію, яка дає йому чарівну картку, за допомогою якої можна стати щасливим. Але її не можна використати для себе, а лише для інших. Так запускається ланцюжок дивовижних подій, який змінює життя 14 людей – 13 героїв книги та читача, який теж може скористатися карткою і стати щасливим.

Олександр Козинець прагне жити і творити в ключі позитиву, надії та добра, і передає цей настрій всім, хто читає його твори.

Дивіться прямий етер у записі, щоб дізнатися більше про автора книги, роман  «Картка Марії» та поезію Олександра Козинця.