Правничий турнір «Кубок Правобережного-21»

турнір

Правничий турнір «Кубок Правобережного-21», мета якого − підвищення рівня правової обізнаності, відбувся онлайн 29 грудня 2021 року.

Правознавча вікторина містила тридцять шість питань, що стосувалися конституційного та державного будівництва, основ цивільного, сімейного, житлового та кримінального права.

Участь у правничій вікторині взяли 39 учасників, серед яких представники загальноміських і районних закладів культури, вищих навчальних закладів та соціальних служб міста, які об’єдналися в 14 команд. До команди Публічної бібліотеки імені Лесі Українки «Бібліоюристи» ввійшло троє учасників: консультант І категорії Скоропад Тетяна Іванівна та працівники відділу електронних ресурсів та довідково-бібліографічного обслуговування – провідний бібліограф Гніда Тетяна Василівна й бібліограф І категорії Своровський Андрій Романович, які продемонстрували високий рівень обізнаності з правових питань.

Висловлюємо щиру вдячність Правобережному київському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за співпрацю у правопросвітницькій діяльності та запрошення до участі в турнірі.

Усі, хто цікавиться літературою з питань права, можуть скористатися електронним каталогом Публічної бібліотеки імені Лесі Українки та отримати вибрану літературу в бібліотеці.

Переглянути правопросвітницькі лекції за участі Сергія Бреуса, кандидата юридичних наук, директора Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна на You Tube каналі бібліотеки.