Один «КЛІК»: засідання Київського літературного клубу

Засідання Київського літературного клубу «КЛІК» відбулося 12 вересня. Керівник клубу Анатолій Горовий відкрив засідання, головною подією якого була презентація книги «Мої сади» Ірини Плюскіної. Пані Ірина розповіла про свою творчу роботу над збіркою, про події та переживання за долю України, про людей, які надихали її до написання і видання першої авторської збірки. Під час декламації віршів поетеса й учасники клубу поринали у щасливий світ дитинства та юності, надихались спогадами про батьків, милувались чудовою природою рідного краю та здійснили віртуальне паломництво до животворчого джерела, куди стікаються «річки» людей, що бажають зцілення, з усіх усюд до Франції у місто Лурд,  ознайомившись з одним із чотирьох місць, де Богородиця являлася людям.

Присутні на заході поетеси Надія Чорноморець, Віра Свистун та Людмила Сотник представили присутнім свої нові вірші, вірші для дітей, поезію на філософські теми, обговорювали улюблені поетичні рядки.

Пані Людмила, яка є переможницею конкурсів «Поетична зима Миколи Сома» та регіонального літературного конкурсу «Житомир ТЕN» прочитала свою лірику, в якій переплітаються кохання, зрада, прощання і прощення.

Наприкінці заходу Анатолій Горовий ознайомив присутніх зі своєю поезією – філософськими роздумами, прагненнями та сподіваннями.

Три години поетичної зустрічі пролетіли, як одна мить. Невимушена атмосфера щирого спілкування залишила яскраві враження і позитивний настрій, а також сподівання на те, що кожного разу учасники клубу будуть радувати присутніх та користувачів бібліотеки новими й новими творчими здобутками.