[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Онлайн-презентація книги «Нікотину вірус видалити»

28.05.2021 12:00 - 13:00

28 травня о 12:00 відбудеться онлайн-презентація книги «Нікотину вірус видалити», приурочена до Дня боротьби з тютюнопалінням, який світова спільнота відзначатиме 31 травня. До віртуальної студії завітає автор книги Володимир Василенко, щоб розказати про свій досвід позбавлення від шкідливої звички та допомогу іншим людям у боротьбі з нікотиновою залежністю. Модеруватиме зустріч Богдана Гайворонська.

Володимир Василенко народився і мешкає в місті Бердянську. Служив в ВМФ, після служби працював на судах далекого плавання, зараз – індивідуальний підприємець, займається інформаційно-посередницькою діяльністю. Консультант, мотиватор, надає підтримку і допомагає у боротьбі з тютюнопалінням.

Продовж 20 років Володимир Василенко вивчає нікотинову пристрасть – причини її виникнення, катастрофічні наслідки і методи позбавлення, а до цього часу сам був пристрасним курцем! У його випадку письменство стало інструментом донесення свого досвіду і допомогою тим, хто хоче кинути палити.

У передмові книги «Нікотину вірус видалити» є така фраза: «Ця книга незвичайна, ви це зрозумієте буквально з перших рядків». Вона дійсно абсолютно не схожа на інші книги про позбавлення від тютюнової залежності. Ця книга – ключ, який відкриває тютюнові кайдани. Бажання курити зникне, як тільки буде прибрана інформаційна нікотинова програма обману, яку носить у собі курець. Головний меседж цієї книги – кинути палити і повністю очиститися від нікотинових установок і помислів.

Долучайтеся до прямого етеру та ставте свої запитання в коментарях.

Деталі

Дата:
28.05.2021
Час
12:00 - 13:00

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

Публічна бібліотека імені Лесі Українки
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, 04053
+ Google Map
Телефон
+38 (044) 482-13-34
View Місце Website

Pin It on Pinterest