Презентація книжки “Міста, в які ти поїдеш”

Сьогодні у бібліотеці відбулася розмова з українською письменницею з Одеси – Євгенією Завалій. Пані Євгенія – волонтерка, активістка, популяризаторка сучасної української літератури. Бере участь у громадських ініціативах, пов’язаних з еко-проєктами. Є засновницею оригінального проєкту «Екземпляри», що спрямований на ознайомлення з українськими книжками.

Було презентовано книжку «Міста, в які ти поїдеш», що вийшла у «Видавництві 21». Разом з авторкою книжки Євгенією Завалій відвідувачі заходу «помандрували» європейськими містами: Амстердамом, Віднем, Барселоною, Міланом, Краковом, Вільнюсом, Мюнхеном й Парижем. Письменниця прочитала захоплюючі уривки з книжки про ті міста і місця, які ми неодмінно побачимо після нашої перемоги!

“Книга – про щастя подорожувати і жити як хочеться, спроба зануритись у європейський культурний контекст через подорож, віднайти спільне і цінне для українців. І хоча книга вийшла вже після початку повномасштабного вторгнення, вона має ще довоєнну оптику”, – говорить Євгенія.

Можна переглянути пряму трансляцію заходу:  https://www.facebook.com/LUkLibrary/videos/428136749113237