[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Презентація збірки “Квиток на Гелікон”

30.09.2021 16:00 - 17:00

Радо запрошуємо на презентацію збірки поетичних творів та есеїв, що отримала назву «Квиток на Гелікон». Ця книга підтверджує сучасне позиціонування бібліотеки у суспільстві не лише як інформаційного, просвітницького, комунікаційного, культурного, дозвіллєвого центру громади.

Сучасна бібліотека як Гелікон — місце творчого натхнення. Тут не лише народжуються ідеї та пишуться проєкти. У бібліотеці кожен може розкрити свої таланти, розвинути креативність, публічно презентувати результати своєї творчості. Бібліотека є територією співтворення, залучення та порозуміння. Бібліотека є територією співтворення, залучення та порозуміння. Тут ми вчимося бути толерантними, поважати та підтримувати одне одного, допомагати творчим людям заявляти про себе.

У збірку, що складається з умовних трьох блоків, увійшли поетичні твори та есеї. Авторів, твори яких увійшли до збірки, об’єднує дотичність до бібліотечної діяльності. В перший блок увійшли твори переможців конкурсу «Поетична зима Миколи Сома» 2021 року, організованого та проведеного Публічною бібліотекою імені Лесі Українки на пошану поета-шістдесятника Миколи Даниловича Сома, який 10 років свого життя працював бібліотекарем. У другий блок – творчість поетів, які наразі працюють бібліотекарями у публічних бібліотеках міста. У третій блок – бібліотечні есеї, що перемогли у міському професійному конкурсі бібліотекарів 2020 року

Деталі

Дата:
30.09.2021
Час
16:00 - 17:00
Вебсайт
https://www.facebook.com/LUkLibrary

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

Музей Становлення української нації
Лаврська, 27
Київ, 02000 Ukraine
+ Google Map

Pin It on Pinterest