[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Соборна Україна: наша сила в єдності

24.01.2023 12:00 - 13:00

Проголошення 22 січня 1919 року на Софійській площі Акту Злуки УНР та ЗУНР дало надію на омріяну самостійну українську соборну державу. І хоча та подія мала символічне значення, адже не вдалося втримати свою державу, вона окрилила і надихнула український народ, змусила повірити у власні сили і невідворотність перемоги.

Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi боролися за об’єднання усiх національно-демократичних сил українства, хто словом i ділом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу.

Об’єднувати країну військовими, адміністративними чи політичними способами надзвичайно важко. І ми сьогодні це відчуваємо повною мірою. Для об’єднання українців не менш важливою є просвітницька діяльність. Про це ми поговоримо у прямому етері з Миколою Томенком, громадським діячем, доктором політичних наук, професором, головою наглядової ради Національного університету біоресурсів і природокористування України, головою громадського руху «Рідна країна», автором понад сотні наукових досліджень з політичних наук, історії та культурології.

 

Деталі

Дата:
24.01.2023
Час
12:00 - 13:00
Вебсайт
https://www.facebook.com/LUkLibrary

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

Публічна бібліотека імені Лесі Українки
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, 04053
+ Google Map
Телефон
+38 (044) 482-13-34
View Місце Website

Pin It on Pinterest