Співпраця з кав’ярнею “Орнамент”

Жорстока війна змінила не лише наші плани та мрії, а й змінила нас самих, розставила інші пріоритети. Єдине, що не змінилося – це наша любов до читання і книг та повага до користувачів бібліотеки. Тому ми у постійному пошуку нових ідей та пропозицій для вас, дорогі друзі!

Від початку літа бібліотека оголосила про співпрацю з кав’ярнею «Орнамент», яка знаходиться поруч з бібліотекою. Що це дає користувачам бібліотеки? У цій чудовій атмосферній кав’ярні не лише готують смачну каву, а й люб’язно  запрошують нас  приходити з читачами  та проводити камерні літературні зустрічі з авторами у затишній залі. Переконайтесь у цьому:  18 червня літературний клуб “КЛІК” зібрав поціновувачів поезії.

Дуже символічно, що орнамент цієї кав’ярні із літер. У  її затишному просторі є бібліотечна нестаціонарна поличка з бібліотечними книжками, які тут кожен може погортати-почитати за кавою, а також – QR-код сайту нашої бібліотеки.

І це ще не все! Усім читачам бібліотеки, за умови пред’явлення читацького квитка, кав’ярня робить знижку на каву 5%!

Нагадуємо, вартість читацького квитка – 10 грн. Щороку оновлювати не потрібно, лише якщо втратите. Для людей пенсійного віку – 7 грн. Бути читачем публічної бібліотеки вигідно!!! Отримавши по абонементу у користування на місяць 5 книжок – ви економите в середньому 1000 гривень сімейного бюджету. А тепер ще й на каві економите. А про користь читання і навчання й нагадувати не потрібно! Знижка на каву до книжки – триває. Чекаємо, приходьте!