Виставка до міжнародного дня сім’ї

Сім’я – найголовніше в житті будь-якої людини.
Це не потрібно доводити нікому.
Вона, як гарний, вишитий з любов’ю оберіг,
що захищає від бід і нещасть.

У травні все прогресивне людство відзначає Міжнародний день сім’ї. Це свято запроваджене в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН з метою об’єднання можливостей різних країн для вирішення всіх найсерйозніших питань, пов’язаних із сім’єю.

У кожного з нас є своя родина. Це найдорожчі нам люди, які нас найбільше люблять. І ми їх любимо, бо без них не уявляємо свого життя. Саме в родинному колі людина робить свої перші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добру.

До Міжнародного дня сім’ї, який відзначається 15 травня, відділ абонемента презентує цікаву книжкову виставку «До книжки йде родина на пораду». Тут ви можете отримати поради, як навчитись шанувати свій родовід, свою землю; як берегти пам’ять свого роду; як виховувати дітей у патріотичному дусі – все це представлено на нашій виставці, з якою ви можете ознайомитись з 10 до 24 травня.

День сім’ї – хороший привід відвідати або обдзвонити всіх рідних і сказати їм кілька приємних слів. У цей день сім’ї збираються разом за вечерею і обмінюються подарунками. У таке свято можна подякувати рідним за все світле і хороше, що вони принесли в наше життя.

Чекаємо на вас у бібліотеці!