Виставка “Поезія кохання”

Незабаром, 21 березня, усі святкуватимуть Всесвітній день поезії. Поезія дарує нам можливість зануритися у надзвичайний світ почуттів та емоцій. А, як відомо, однією з найсильніших та найпрекрасніших емоцій у світі є кохання.

З нагоди цього свята в читальній залі сьогодні відкривається літературно-мистецька виставка “Поезія кохання”. Іноді кохання знаходить шлях до нашого життя саме у найскладніші моменти,  коли ніби все, здається, спрямоване проти нас. Як-от зараз, коли мільйони людей через війну вимушені були покинути свої домівки, розлучитися зі своїми рідними та коханими. Проте навіть у цей нелегкий час, кохання все ще живе серед нас: надія на зустрічі та повернення коханих, довгі телефонні розмови, сповнені ніжністю SMS.

Любов – чи до близької людини, чи до батьків, чи до своєї країни – є нашою силою. Вона є тим, що дає змогу продовжувати жити та боротися за своє щастя.

Приходьте до бібліотеки з друзями, близькими або коханими, аби насолодитися красою любовної поезії, чудовими весняними картинами та знайти те саме тепло та любов у серцях людей довкола вас.

Виставка триватиме до 10 квітня.