Як українці придумали Росію

Ця лекція відбулася 27 лютого, на четвертий день, як Росія офіційно оголосила війну Україні.

Наш інформаційний воїн, історик та поет Анатолій Горовий у прямому ефірі розповів усій аудиторії, що Росія бере початок з Київської Русі. Коли в кінці XVIII століття Росія окупувала всю територію Великого князівства Литовського і значну частину Польщі, перед Катериною II, постало завдання, знайти легальне виправдання окупації.

Ідеальним виходом, придуманим нею, стала фальсифікація історії, для обґрунтування законних домагань Росії на чужі землі.

Фальсифікацією зайнялися відразу на декількох фронтах:
– Були сфальсифіковані документи об’єднали російський і московські народи, як родинні слов’янські!
– Була придумана історія боротьби національно-визвольних українських, білоруських і польських рухів, які завжди мріяли стати рабами Московської Орди
– Започаткували великий міф про лідерство Росії, як слов’янської країни, про первісності її культурних традицій, і тому що всі інші слов’яни її культурні традиції перейняли і переінакшили.

Щоб у фальсифікацій не було проблем з достовірністю, всі реальні історичні документи були вилучені та знищені.

Для втілення грандіозного плану фальсифікації Катериною II був написаний указ від 4 грудня 1783, про створення Комісії для складання записок про древню історію, переважно Росії на чолі з графом Андрієм Петровичем Шуваловим.

В указі чорним по білому було велено: Скласти таку історію Росії, де б родовід династії Романових виводився не з татар Орди, а від князів Київської Русі!

Для цього були написані до селі невідомі літописні зводи Московії, яких до 1783 року ніхто не бачив.

Були переписані, оновлені, стародавні літописи Київської Русі – України і Литви, а їх оригінальні версії знищені. У 1790 році москово-татари і зовсім стали офіційно іменуватися слов’янами!

Це лише короткий виклад подій.

Нині агресор Росія знову підло виправдовує свій напад на європейську країну Україну.

Але за нами правда!

Про це уже знає весь світ!