Збори Євразійської Творчої Гільдії

У четвер, 19 серпня, читальний зал нашої бібліотеки став майданчиком для зустрічі членів Євразійської Творчої Гільдії. Спеціально для того, щоби поспілкуватися з київськими письменниками, з Лондону прибув Марат Ахмеджанов, видавець та віце-президент гільдії.  Він презентував альманахи, журнали та книги, які видаються різними мовами за результатами конкурсів та фестивалів.

Євразійська Творча Гільдія (Лондон) була створена у 2015 році як платформа, яка об’єднує творчих людей з усіх куточків Євразії. Спільнота є майданчиком для всіх сфер і форм мистецтва, охоплює широкий спектр діяльності та виступає місцем зустрічі, обговорення робіт, проектів на творчих зустрічах у різних країнах.

Євразійська Творча Гільдія об’єднує сотні діячів культури з усього світу: письменників, музикантів, танцюристів, ілюстраторів, графічних дизайнерів, скульпторів, поетів, а також будь-кого, хто вважає себе творчою особистістю.

Учасники зустрічі змогли дізнатися, як стати членом гільдії, а ті, хто вже давно перебувають у лавах організації, розказали про свою історію співпраці.

Присутні також переглянули презентаційні відео, отримали змогу поспілкуватися з однодумцями, почитати свої поезії та улюблені твори класиків.