[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Психологічна онлайн-лекція “Як позбутися незадоволення собою та перестати займатися самоїдством”

01.07.2021 11:00 - 12:00

1 липня об 11:00 психолог, коуч та керівниця PRO Trainings agency Злата Біневич вийде у прямий етер зі сторінки Публічної бібліотеки імені Лесі Українки для проведення онлайн-лекції під назвою “Як позбутися незадоволення собою та перестати займатися самоїдством”.

Ми часто самі стаємо причиною невпевненості в собі та поганого настрою. Багато з нас виступають найгіршими критиками для себе, докоряючи за кожну помилку. Але ми не ідеальні. Поруч ходять люди, які роблять не менше помилок, мають такий же зовнішній вигляд чи такий же рівень достатку – але вони щасливі, задоволені життям та собою. В чому ж справа? Насправді цей стан не залежить від зовнішніх факторів, а йде зсередини. Ми можемо навчитися жити в гармонії з власною недосконалістю та перестати бути “злою свекрухою” для самих себе. Під час лекції ми поговоримо про те, як перестати займатися самоїдством та досягти ресурсного внутрішнього стану.

Нагадуємо, що лекція відбудеться в рамках проекту “Бібліотерапія: твоя книга щастя”. Долучайтеся до онлайн-лекції, ставте запитання та діліться своїми історіями в коментарях.

Деталі

Дата:
01.07.2021
Час
11:00 - 12:00
Вебсайт
https://www.facebook.com/LUkLibrary

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

Публічна бібліотека імені Лесі Українки
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, 04053
+ Google Map
Телефон
+38 (044) 482-13-34
View Місце Website

Pin It on Pinterest

Перейти до вмісту