[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Лекція-консультація “Психологічний імунітет у постковідний час”

02.11.2021 11:00 - 12:00

Досвід переходу в карантин для багатьох українців став серйозним випробуванням. Тепер ми знаємо: під час карантину життя продовжується, але вже не так, як раніше. Нам всім трохи не по собі під час епідеміологічних обмежень і матеріальної скрути, яку спричинив COVID-19. Але будь-який переломний момент має властивість закінчуватися, а люди і держави – відновлюватися після складних етапів історії.

2 листопада у прямому етері психолог і коуч Злата Біневич розгляне таке поняття як «психологічний імунітет» – загальну стійкість людини переносити складнощі з найменшими внутрішніми душевними втратами. Якщо людина має розвинений психологічний імунітет, вона простіше переживає складні події.

Очевидно, що психологічний імунітет у постковідному майбутньому потрібно вибудовувати за допомогою нових психологічних установок. Ще на початку пандемії коронавірусу було ясно, що світ не буде таким, як раніше, що все довкола зміниться і ми також зазнаємо трансформацій. Нині нам значно легше використовувати дистанційні технології, носіння маски і ретельне миття рук стало щоденною звичкою, а ізоляція уже не наскільки лякає. Суспільство має готуватися до нового способу й ритму життя. Яким він буде, достеменно ніхто не знає. Все, що нам під силу виконати – налаштувати свою психіку до процесу адаптації, модифікувати соціальні звички, знайти для себе альтернативний шлях подолання стресу.

Тож приєднуйся до лекції-консультації з психологом та став питання відразу у коментарях.

Деталі

Дата:
02.11.2021
Час
11:00 - 12:00
Вебсайт
https://www.facebook.com/LUkLibrary

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

вул. Олександра Кониського, 83-85, Київ
вул. Тургенєвська, 83-85, Київ + Google Map
Телефон
+38(044) 482-13-34

Pin It on Pinterest

Перейти до вмісту