[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Відкриття персональної виставки Олени Ензель

3 Лютого 12:00 - 13:00

3 лютого о 12:00 у медіазалі Публічної бібліотеки імені Лесі Українки відбудеться персональна виставка робіт Олени Ензель. Відкриватиме виставку буде Софія Довганич (псевдонім «Рибка») – бандуристка.

У кожну картину авторка вкладає частину своєї енергії та настрою. «Саме тому я малюю виключно у стані натхнення та позитивного настрою. Вважаю, що головна мета мистецтва – викликати емоцію у глядача. У кожного – свою» – стверджує авторка.

Українська художниця, у якої змалку проявлялось тяжіння до малювання та ліплення. У дитинстві дуже короткий час намагалася відвідувати художні школи, але завжди було тісно у «рамках» запропонованих уроків. Малювала те, що відчувала, а не те, що пропонували бачити, тому вирішила самостійно займатись творчістю.

Маючи досвід роботи у сфері B2B бізнесу 9+ років і будучи комерційним маркетологом, де необхідне критичне мислення та здатність аналізувати велику кількість даних, володіє здатністю бачити об’єкти, ситуації, людей з різних кутів. Це значно розширює напрямки, у яких Олена творить: абстракціонізм, символізм, графіка, барельєф, артоб’єкти.

За період війни, крім загальної волонтерської діяльності, також малювала для людей, щоб підтримати їх та поділитись частинкою своєї позитивної енергії. Деякі з картин, які дарувала Олена, люди називали оберегами.

Запрошуємо всіх охочих відвідати захід за адресою вул. Олександра Кониського 83-85.

Деталі

Дата:
3 Лютого
Час
12:00 - 13:00
Вебсайт
https://www.facebook.com/LUkLibrary

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

Зала медіаресурсів
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, Ukraine
+ Google Map
Телефон
+38(044) 482-13-34

Pin It on Pinterest

Перейти до вмісту