[bvi]
Loading події

« Всі події

Творчий вечір Сергія Мартинюка

9 Жовтня 15:00 - 16:00

Запрошуємо відвідати творчий вечір Сергія Мартинюка, українського прозаїка, публіциста, поета, журналіста, краєзнавця, громадського і політичного діяча, мецената, військовослужбовця Ірпінської ТрО.

Під час заходу автор презентуватиме нові книги:
“13 віршів, або Битва за Ірпінь змінила світ”. Збірка відкриває новий етап військової творчості письменника. 24 лютого Сергій Мартинюк сказав «…від сьогодні я солдат. Моя Україна потребує солдата Мартинюка». Взяв до рук мисливську зброю і приєднався до Ірпінського руху спротиву москвинським окупантам. 13 віршів, які увійшли в збірку, писались в окопах, на позиціях, під обстрілами. Один рядок писався в Ірпінському Будинку письменників, другий — на «Жирафі», третій — на «Каравангала», четвертий — на Водоканалі. Саме тому вони бойові й пахнуть потом, порохом і славою.

“Українці – люди Сонця Неба”, яку Сергій Мартинюк написав у співавторстві із Василем Якименком. Автори доводять, що Україна була, є і буде, незважаючи на війну… Настав той час, коли більше ніхто і ніколи в світі не переплутає Україну з московією! Роки Незалежності нашої країни покликали до неординарних підходів у висвітленні літопису, походження українців, правдивого його вивчення та впливу інших цивілізацій на сучасну українську націю… Піднімаємо з глибин історії шумерські та етруські тексти, вони не чиїсь, а наші, наших славних пращурів Українців

Захід відбудеться в медіа залі бібліотеки 9 жовтня о 15:00

 

Деталі

Дата:
9 Жовтня
Час
15:00 - 16:00
Подія Category:

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

Зала медіаресурсів
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, Ukraine
+ Google Map
Телефон
+38(044) 482-13-34

Pin It on Pinterest

Перейти до вмісту