[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Презентація книги “Хроніка війни в Азовській і Чорноморській операційних зонах січень – грудень 2023”

6 Липня 13:00 - 14:00

6 липня о 13:00 у Публічній бібліотеці імені Лесі Українки відбудеться презентація другої книги авторів Олександра Чудновця, Петра Сенька і Анатолія Бондарука «Хроніка війни в Азовській і Чорноморській операційних зонах січень – грудень 2023» видана у «Видавничий дім «АДЕФ-УКРАЇНА».

Ця книга являє собою громадсько-політичне видання, де висвітлено перебіг подій під час російсько-української війни за 2023 рік. Інформаційний матеріал автори подають в вигляді короткої щоденної хронології подій, пов’язаних з морськими і приморськими театрами (Азовській та Чорноморській операційних зонах) в поєднанні з сухопутними ділянками, де проходять бойові дії. Також надається загальна інформація щодо реагування міжнародної громадськості на війну в Україні, про коаліцію держав та держав «вісі зла».

Повномасштабна війна з Московією триває, але Україна неодмінно переможе. Це обов’язково станеться. Ми будемо заліковувати рани, святкувати, зберігати пам’ять про полеглих і відбудовувати свою державу сильною, красивою, вільною, знаною на весь світ своєю звитягою. Ми змусили світ побачити нас і повірити в нас. Тримаймо стрій, до Перемоги України!
Захід відбудеться за адресою вул. Олександра Кониського 83-85.

Вхід вільний, чекаємо всіх охочих!

Деталі

Дата:
6 Липня
Час
13:00 - 14:00
Вебсайт
https://www.facebook.com/LUkLibrary

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

Публічна бібліотека імені Лесі Українки
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, 04053
+ Google Map
Телефон
+38 (044) 482-13-34
View Місце Website

Pin It on Pinterest

Перейти до вмісту