[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Презентація книг Павла Амітова

23.06.2021 15:00 - 16:00

23 червня о 15:00 у залі громадських ініціатив Публічної бібліотеки імені Лесі Українки відбудеться презентація книг Павла Амітова – шістдесятника, публіциста, громадського діяча. Автор народився та жив у місті Єнакієво Донецької області, але був змушений покинути рідну землю у зв’язку з бойовими діями.

Тепер він змальовує у своїх книгах інтелектуальний, культурний та патріотичний Донбас, прагнучи зблизити менталітет мешканців двох берегів України та об’єднати земляків у єдину націю.

Ви дізнаєтеся про історію написання двох книг автора: “Мозаїка минулих днів” та  “Правий берег – лівий берег”.

“Мозаїка минулих днів” – перша книга Павла Амітова, написана в мемуарному жанрі. Всі попередні твори цього автора носили історико-публіцистичний характер. На її сторінках – правдива та відверта розповідь про час і про себе. Про той складний час, який випав на долю його покоління.

“Правий берег – лівий берег” є своєрідним продовженням книг “Подолання брехні” і “Підлої війни”. Коментуючи події, що відбуваються зараз, автор нерідко звертається до нещодавньої та древньої історії України та Росії. Мета подібних історичних екскурсів – спроба пояснити причини сьогоднішньої агресивної політики путінської імперії. Чимало місця у книзі приділяється проблемі створення української політичної нації – зближення позицій і менталітету Лівобережної та Правобережної України.

Подія відбудеться  за адресою: Київ, вул. Тургенєвська 83-85.

Вхід вільний.

 

Деталі

Дата:
23.06.2021
Час
15:00 - 16:00
Вебсайт
https://www.facebook.com/LUkLibrary

Організатор

Публічна бібліотека імені Лесі Українки, м. Київ

Місце

Публічна бібліотека імені Лесі Українки
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, 04053
+ Google Map
Телефон
+38 (044) 482-13-34
View Місце Website

Pin It on Pinterest