- Ця подія пройшла
“Їжа як комунікація”. Вероніка Чекалюк
21 Березня 15:00 - 16:00
21 березня о 15:00 у Публічній бібліотеці імені Лесі Українки відбудеться онлайн-презентація книги Вероніки Чекалюк «Їжа як комунікація».
Вероніка Чекалюк – дипломований кухар-любитель зі стажем, кулінар-експериментатор, кандидат наук із соціальних комунікацій, журналіст, публіцист. Така освіта й практичний досвід – ідеальне поєднання для створення книги-путівника у світі ефективних комунікацій.
«Я не лікар і не буду акцентувати на шкідливості тих чи тих продуктів, – зауважує авторка. – Не буду рахувати калорії та конкурувати із відомими гуру шеф-кухарів. Ця книжка про комунікацію, про атмосферу й стиль харчування, про гармонію і баланс – складається із тематичних ілюстрованих підрозділів, кожний із яких пов’язаний із певним етапом філософії комунікації під час прийому їжі»
Кулінарна комунікація ¬– це перевірена часом складова успіху або ж поразки. Недарма кажуть, що не варто мати справу із голодною людиною. Приготування їжі, частування – це нагода проявити себе, продемонструвати свої таланти господаря. Гостинність – це творчість. Їжа має вплив на лібідо, стосунки, безпеку, продуктивність, комунікацію, енергетику, формує світогляд та імідж індивіда.