[bvi]
Loading події

« Всі події

  • Ця подія пройшла

Психологічна онлайн-лекція: «Токсичні зірки: що робити, якщо в колективі завівся доктор Хаус?»

26.01.2021 14:00 - 15:00

26 січня о 14:00 відбудеться психологічна онлайн-лекція в рамках проекту «Бібліотерапія: твоя книга щастя». У прямому етері виступить  Злата Біневич – психолог, коуч та керівниця PRO Trainings agency. Розмова буде присвячена темі «Токсичні зірки: що робити, якщо в колективі завівся доктор Хаус?»

Ця проблема відома багатьом керівникам та звичайним працівникам. Одного разу в колективі з’являється спеціаліст високого класу, який часто є керівником середньої ланки. Ця людина має високу кваліфікацію та професійне чуття, але абсолютно нездатна вибудувати здорові стосунки з колегами. Скоріше навпаки – своїми висловами та діями вона принижує та ображає колег та підлеглих, створюючи в офісі нестерпну атмосферу. Умовно такій токсичній зірці можна дати ім’я «доктор Хаус» – за однойменним героєм відомого серіалу.

Злата Біневич розкаже про витоки такої поведінки, як поводитися з такими людьми як їхньому вищому керівництву, так і колегам, які волею долі змушені ділити офіс із «токсичною зіркою».

Долучайтеся до онлайн-лекції та ставте свої запитання, розказуйте історії та діліться думками. Найцікавіші коментарі будуть зачитані в прямому етері.

Деталі

Дата:
26.01.2021
Час
14:00 - 15:00

Місце

Публічна бібліотека імені Лесі Українки
вул. Олександра Кониського, 83-85
Київ, 04053
+ Google Map
Телефон
+38 (044) 482-13-34
View Місце Website

Pin It on Pinterest