1977

Міська цільова програма зміцнення і розвитку міжнародних зв’язків 2019 – 2022 рр.

 

Бюджетна комісія Київради підтримала цільову програму зміцнення і розвитку міжнародних зв’язків 

На засіданні постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку депутати погодили Міську цільову програму зміцнення і розвитку міжнародних зв’язків на 2019-2022 роки. Документ націлений на вдосконалення системи місцевого самоврядування та міського управління шляхом залучення кращих зарубіжних практик. Відповідно до проекту програми, працівники мерії вивчатимуть досвід аналогічних структур у світі, адаптовуватимуться до євростандартів роботи. Мета міської влади, аби жителі Києва отримали більше можливостей безпосередньої участі у прийнятті рішень, як це відбувається в європейських країнах.

«Загальна потреба в коштах на виконання заходів програми становить трохи більше 87 млн грн. Це на 4 роки. В середньому щорічно плануються видатки на рівні 20-22 млн грн. Сума фінансування, за необхідності, може бути відкоригована. Я впевнений, що якісне виконання програми дозволить залучати Києву нові інвестиції та зайняти свою позицію на міжнародній арені як потужний економічний і культурний центр», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Також передбачається, що розроблена програма сприятиме збільшенню фінансово-економічних можливостей Києва шляхом представництва у світових міжнародних інституціях.

Хрещатик. – 2018. – 7 листоп. – С. 16.