Презентація книги Наталії Савиної «Коридоры реальности»

16-02-2016 Минулого року вийшла в світ перша прозова книга «Коридоры реальности» Наталії Савіної, досі відомої нашим читачам як авторки поетичних збірок. Багато її віршів опубліковано в різних друкованих і мережевих виданнях України, Росії та Німеччини.

Книга – збірник новел, життєвих історій, добрих, щирих, наповнених співчуттям і теплом до людей, особистими переживаннями за долю і душевний стан своїх персонажів. Люди живуть в різних коридорах реальності, кожен в своєму, через що часто не чують і не бачать один одного. Коридори різні,  реальність – одна на всіх.

Є у збірці новели і про відомих, але недооцінених суспільством творчих особистостей – артистку балету Академічного театру опери та балету УРСР ім. Т. Г. Шевченка М. Єніцьку (матір Н. Савіної), видатного українського балетмейстера, народного артиста УРСР А. Сегаль.

Участь у презентації, що відбулася у бібліотеці 16 лютого, взяли друзі письменниці: композитор Олександр Різник, який виконав пісні на слова Н.Савіної та відома київська автор і виконавиця Євгенія Зенюк.

Книга уже надійшла у фонд бібліотеки. Запрошуємо до читання.