статті, дисертації, автореферати стосовно ферментації мякоті гарбуза, стосовно методики визначення ступеню етерифікації протопектину гарбуза.
Добрий день, шановно Юліє Миколаївно!
За темою Вашого запиту інформації обмежено. Можливо Вам стануть у нагоді наступні джерела:
http://earthpapers.net/poluchenie-pektina-iz-tykvy-s-pomoschyu-fermentov-mikrobnogo-proishozhdeniya
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/117/1/322.pdf
http://ukrdoc.com.ua/text/11067/index-1.html?page=4
http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/Soc_Gum/VSUNU/2011_1_1/Dejnechenko.pdf
http://earthpapers.net/poluchenie-pektina-iz-tykvy-s-pomoschyu-fermentov-mikrobnogo-proishozhdeniya
http://www.dissercat.com/content/biokhimicheskoe-obosnovanie-tekhnologii-peptinoproduktov-iz-tykvy
http://www.findpatent.ru/patent/200/2004160.html
http://natural-sciences.ru/ru/article/view?id=13115
http://www.ideasandmoney.ru/Ntrr/Details/117870
Радимо Вам звернутись до сервісу «Запитай бібліотекаря» Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського :
http://www.nbuv.gov.ua/node/550
З повагою
Адміністрація Віртуальної довідки