Проект «Бізнес-старт» презентовано!

16-03-2017 У бібліотеці відбулася презентація проекту “Бізнес-старт”, в основу якого покладена ідея створення на базі бібліотеки інформаційного центру з питань малого та середнього бізнесу.

На етапі розвитку бізнесу перед підприємцями гостро постає проблема систематичного інформаційного, консультаційного, освітнього супроводу бізнесу і процесів, пов’язаних з його діяльністю.

Ринок послуг по наданню інформації та консультуванню для ведення бізнесу знаходиться на стадії становлення і недостатньо орієнтований на малий бізнес. Публічна бібліотека сьогодні – відкритий кожному майданчик, що надає вільний доступ до інформації та пропонує фонд інформаційних ресурсів з питань бізнесу, пошукову бібліографічну систему до нього, доступ до правової бази «Ліга:Закон», до ресурсів мережі Інтернет, сервісні послуги копіювання та друку інформації.

Проект реалізовуватиметься у  партнерстві з ГО “Міжнародна Агенція Змін” та Synergy Development Consulting, представниками якого впродовж року першої та третьої середи кожного місяця на безоплатній основі надаватимуться консультації та проводитимуться тренінги з питань розвитку власної справи.

Під час презентації проекту 15 березня висвітлено тематичне наповнення консультацій та тренінгів, проведено ділову гру “10 кроків: від ідеї до реалізації бізнес-проекту”, під час якої учасники в чотирьох групах опрацьовували ідеї для бізнесу. 

Власним досвідом підприємництва з учасниками поділилася Olga Akimova Lekova, керівник ArtStudioLeO-Дизайн Декор Строительство та співзасновниця ГО “Міжнародна Агенція Змін”.

До уваги учасників представлена виставка книжкова виставка літератури з питань підприємницької діяльності, підготовлено тематичний бібліографічний список літератури.

Запрошуємо  усіх зацікавлених взяти участь у наступних зустрічах. Слідкуйте за анонсом.

Тел. для довідок 486-00-85 – Олена Геде.