Майстер-клас “Мозаїка новорічно-різдвяного дива”

Святкова атмосфера уже витає в повітрі. І коли ж, як не зараз, прикрашати домівки яскравими атрибутами! Вітрини магазинів та новорічні ярмарки переповнені фабричними, часто однотипними ялинковими прикрасами. А нам усім так хочеться чогось нового, яскравого та креативного! Тому ми запросили  всіх охочих разом із нами створити унікальні ялинкові іграшки, які зроблять святкування магічними.

Завдяки майстрині різдвяного декупажу Вікторія Сухореброва в бібліотеці запанувала неймовірна передріздвяна атмосфера очікування див. Кожен, хто прийшов на майстер-клас, відчув себе дитиною, власноруч створюючи ексклюзивні вінтажні ялинкові прикраси.

З нами була також майстриня Олена Острянська, яка продемонструвала результат одного зі своїх творчих захоплень – власноруч виготовлену лялькову родину та прочитала власний проникливий вірш про цінність української сім’ї. 

Журналіст та громадський діяч Олекса Кривенко подарував у фонд бібліотеки прекрасне видання «Біблія для тебе» – ілюстровані біблійні історії для молоді. Щиро дякуємо за цей чудовий дарунок.

Усім, хто був з нами і кому не вийшло долучитися до нашого чудового майстер-класу, бажаємо святкового настрою і Божих благословінь.