Тренінг у рамках проекту “Бібліотерапія: твоя книга щастя!”

04-12-2018 Відбувся черговий тренінг у рамках проекту “Бібліотерапія: твоя книга щастя!”. Говорили про гармонізацію стосунків у сім’ї (партнерство).

“Життя прожити – не поле перейти”, – кажуть у народі. Чи не найбільшою і не найважливішою частиною нашого життя є особисті стосунки – взаємини з нашими найріднішими, коханими жінками та чоловіками. Психологи та духовні лідери поділяють думку про те, що саме в особистих (сімейних) стосунках людина отримує найшвидший і найповніший розвиток. Але часто стається так, що саме в цій сфері життя люди роблять найбільше помилок і зазнають багато страждань. Чому так відбувається? Чи можна цих помилок уникнути? Що робити, якщо стосунки зайшли у глухий кут? А якщо взагалі в особистому житті “не щастить”? На ці та інші питання спільно із практичним психологом, коучем, тренером з питань жіночого щастя Златою Біневич обережно та з любов’ю разом шукали та знаходили відповіді.

Тренінг був дуже цікавим, адже усі бажають покращити своє особисте життя і стати на шлях особистісного розвитку, прагнуть вдосконалити своє спілкування та взаєморозуміння з людьми.

До уваги учасників тренінгу підготовлена книжкова виставка за тематикою зустрічі, з якою упродовж двох тижнів можна ознайомитися у відділі абонемента.

Про наступну зустріч повідомимо анонсом та телефонними дзвінками особисто.

Бібліотека чекає на Вас!

Контактна інформація  кураторів проекту:

(044) 486-00-85 – Яна Димко;

(044) 486-00-74 – Алла Василівна Голубкова.