Цифрова трансформація у сучасному навчанні

В артлабораторії 13 вересня відбулося пізнавальне заняття “Цифрова трансформація у сучасному навчанні”. На цьому заході були представлені можливості онлайн-платформи “Дія. Освіта”, які відкривають перед користувачами нові перспективи у сфері цифрової освіти.

Учасники заняття мали унікальну можливість не лише поглибити свої знання щодо цифрових навичок, але й ознайомитися з інноваційним, сучасним форматом освіти – освітніми серіалами. Вони дізналися, як зручно та ефективно можна опановувати цифрові навички завдяки відео-заняттям.

Під час заходу було висвітлено різноманітні можливості, які пропонує платформа “Дія. Освіта”, та подано приклади успішних історій людей, які вже досягли великих результатів завдяки цифровій освіті.

Завершальною частиною заходу стали відкриті обговорення та обмін думками, що сприяли активному обговоренню інновацій у сфері освіти.

Бажаємо всім учасникам подальших успіхів у навчанні та розвитку цифрових навичок, а наша бібліотека завжди готова надавати підтримку у цьому процесі.