Тренінг “Внутрішній критик: друг чи ворог”

24-09-2019 До бібліотеки завітали наші друзі – психологи з просвітницького проєкту “Пізнання” Оксана Верховод та Ольга Василець, щоб на тренінгу в межах проєкту “Бібліотерапія: твоя книга щастя” торкнутися актуальної для багатьох теми – “Внутрішній критик: друг чи ворог”.

У процесі тренінгу з’ясували, що висока вимогливість до себе властива великій кількості людей. Це часто спричиняє неправдиве усвідомлення власних можливостей. Виявляється, отой критик, що сидить у кожного всередині, заважає радіти успіхам і дошкуляє невдачами, має унікальний арсенал інструментів впливу на нас і непогано озброєний проти нашої здорової самооцінки. Та чи можна йому протистояти або принаймні налагодити з противником дипломатичні відносини? На воркшопі ми мали змогу проникнути в табір ворога, подивитися йому в лице та навіть обрати тактику протидії й, ба більше, наступу!

Завдяки злагодженій роботі психологів, активності аудиторії, шляхом поєднання теоретичного матеріалу з практичними вправами ми здобули цінні знання та спробували глибше зазирнути вглиб себе. Тож тепер перевага на нашому боці! Вдячні фахівцям, які грамотно та цікаво подали матеріал й змогли організувати учасників, та кожному, хто цього сонячного вересневого дня зазирнув до улюбленої бібліотеки в пошуках нових знань!

Залишайтеся з нами – і ця осінь стане не лише дивовижно красивою, а багатою на нові відкриття!