“Бібліотерапія: твоя книга щастя”: життєві кризи та шляхи їх подолання

08-10-2019 Надзвичайно плідною виявився сьогоднішній тренінг у рамках проєкту “Бібліотерапія: твоя книга щастя”, на якому ми з допомогою психолога Злати Біневич розглянули життєві кризи та шляхи їх подолання.

Оскільки анонсована тема привернула увагу багатьох, то зібрання ознаменувалося ще й новими цікавими знайомствами. Сподіваємося, що всі, хто відвідав тренінг уперше, стануть частинкою нашого товариства осіб, які прагнуть до саморозвитку та пізнання.

На тренінгу ми з’ясували, які кризові стани можуть виникати протягом життя, та обговорили шляхи їх подолання. Також згадали про загальновідому користь терапії мистецтвом. А на завершення зустрічі Дмитро Луняка, поет і наш постійний відвідувач, люб’язно вдовольнив прохання присутніх та зголосився прочитати декілька своїх поезій. З віршованими рядками виступила і Тетяна Яровицина – прекрасна поетка, з якою бібліотека товаришує вже тривалий час. Такий фінал усім припав до душі, тож це може стати прекрасною традицією наших психологічних посиденьок.

Вдячні кожному з гостей, а особливо Златі Біневич за широту розкриття проблеми та любов до своєї справи.

Слідкуйте за анонсами бібліотеки на сайті та на нашій сторінці у Фейсбук – і долучайтеся до майбутніх заходів!