“Бібліотерапія: твоя книга щастя”. Фактори формування особистості

05-11-2019 Людина – істота надзвичайно складна та багатогранна. Подекуди нам складно пояснити навіть наші вчинки, а от збагнути, що вплинуло на становлення нас як особистостей – й поготів. Утім, саме це ми намагалися з’ясувати на семінарі-тренінгу, що проводився у рамках проєкту “Бібліотерапія: твоя книга щастя”. Що ж робить нас такими, якими ми є: оточення, генетика чи власна воля?

Активну участь в обговоренні питання взяли учасники тренінгу: вони висловили різні погляди на питання та поділилися власними думками. Дехто наполягав на тому, що вихідним чинником формування нашої психіки є виховання, інші – внутрішній ресурс; а хтось слушно зауважив, що на кожному етапі нашого розвитку якийсь із факторів домінує, визначаючи наші життєві орієнтири. Завдяки чудовим спікерам – психологові Златі Біневич та Дмитрові Харині, який вивчає антропологію та конструктивний матеріалізм – ми дійшли згоди, що соціальні, біологічні та особистісні фактори взаємодоповнюються.  

Запрошуємо всіх охочих на наші зустрічі. Зокрема, наступний тренінг відбудеться 19 листопада і буде присвячений таймменеджменту.

Завітавши на тренінг, ви також зможете ознайомитися з добіркою книжок з теми, що розглядається. 

Вдячні спікерам за організацію спілкування та цікавий матеріал, а учасникам – за щирість та активність.