Вшановуємо пам’ять Великого Кобзаря

Сьогодні до нас завітали школярі і з задоволенням прослухали розповідь про велетня нашої літератури, залюбки передивилися виставку книжок і взяли участь у вікторині.

Ми впевнені, що дорога до нашої бібліотеки успішно прокладена!

У Публічній бібліотеці імені Лесі Українки відбувся показ фільму Акіма Галімова – українського журналіста, сценариста, продюсера, автора документально-історичних проєктів «Як Тарас Шевченко став українським ідолом?», присвячений відзначенню 210-річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

Тарас Шевченко – видатний український поет, прозаїк, художник, політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу. Поет мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.

На захід завітали учні школи І-ІІІ ступенів №108 міста Києва. Діти залюбки подивилися фільм, взяли участь у вікторині та відвідали книжкові виставки присвячені Т.Г. Шевченкові.