“Душі українське світовідчуття” – відеозустріч із Дарою Корній

07-05-2020 А ви відчуваєте, як відчуваємо це ми, що зовсім скоро вийде друком нова книжка Дари Корній? Тс… Ми видали таємницю.
«Жива» зустріч з письменницею у стінах бібліотеки в листопаді 2019 року переросла у велику дружбу – й продовжується в душевному онлайн спілкуванні сьогодні. Її твори можна читати й перечитувати, а письменницю – слухати не переслухати.

Запрошуємо усіх поціновувачів творчости Дари Корній і тих, хто ще не встиг захопитися її чудовими творами, на відеозустріч «Душі українське світовідчуття» в товаристві заступника директора нашої бібліотеки Ольги Дудок.

Душевна розмова про життя, творчість, життєві перипетії, емоції, про Гонихмарника та любовний роман, про очікування написання нових, яскравих романів між чудовими пані заінтригує вас і поведе у світ легенд, чарівних істот українського міфу, домовиків та мавок.
Якщо хочете створити собі й друзям фентезійно-казковий настрій – перегляньте це чудове відео, яке обов’язково спонукатиме вас шукати зустрічі незвичайною жінкою, мольфаркою слова.