Життя після карантину. Як адаптуватися

15-05-2020 Бізнес-тренер, коуч з емоційного інтелекту та персональної ефективності Ірина Рудика у прямій трансляції спілкувалася з нашими користувачами на тему «Життя після карантину. Як адаптуватися».  Обговорювались питання: як зміниться життя, ролі та вподобання після карантину; скільки часу потребуватиме кожен з нас на адаптацію;  що варто робити, аби зберегти здоровий глузд.

Пані Ірина повідомила, що її спілкування  в попередніх ефірах дало можливість  згрупувати деякі коментарі дописувачів, і ось які вони: частина людей не хочуть виходити з карантину – це, в основному, пенсіонери і непрацюючі. Їм там було комфортно. Друга категорія, це люди, які звикли до самотності і хотіли б так все і залишити. І третя категорія – які будуть сумувати за карантином, вони мають приступити до роботи і їм буде психологічно найскладніше. Про інші категорії людей ви довідаєтесь, переглянувши це відео.

Тренер наголосила, що у нас сформувались певні звички, але разом з тим карантин показав, наскільки ми можемо швидко змінюватись. Якщо ми це робили дійсно швидко, то ми так само швидко і вийдемо з нього. Завершуючи вечірню дружню розмову, пані Ірина подякувала аудиторії за активність, за побажання і дала дружню пораду  психолога – берегти своє внутрішнє «я», своє психологічне здоров`я.
Бібліотека дякує пані Ірині за цікавий ефір, а користувачі чекають на подальші зустрічі.