Свято “Мама має крила” 

18 травня наша бібліотека долучилась до свята для матусь особливих дітей, організованого Громадською організацією “Літай”. Захід присвячений Дню матері.
Раді бути партнерами в такій благородній місії підтримки материнства та стану ресурсної жінки, якій потрібно більше сил і натхнення для виховання дітей з особливими освітніми потребами.
Різноманітні активності, такі як створення щоденника мрій методом журналінгу, майстер-клас зі створення модної обʼємної броши-квітки з органзи, сесія з візажистом, метафорично-асоціативні карти, крафтові смаколики, живі квіти, фотозона з миттєвими фото в образах, багато приязного спілкування.
Підписали листівку мамам-захисницям. Передали від Жіноче коло Tana Sribna дві льолі для діток, які народились цього місяця в родині ГО «Літай»: хлопчику вже з багатодітної родини ВПО і хлопчику, який передчасно народився в Харкові. Зичимо щасливої долі і міцного здоровʼя родинам!
Є речі, які роблять нас щодня кращими: це безумовна любов до дітей, це волонтерська допомога по серцю і з наповненого стану. І саме це ми щодня впроваджуємо в сучасних бібліотечних формах роботи.
Долучайтесь до наших соціокультурних проєктів і творчих жіночих кіл психологічної підтримки засобами змістовного дозвілля, традиційної культури та сучасного мистецтва!