Творча зустріч з поетесою Ганною Гайворонською

30 травня 2024 року у Публічній бібліотеці імені Лесі Українки для дорослих м. Києва відбулася творча зустріч з поетесою з Луганщини Ганною Гайворонською та презентація її нової, чотирнадцятої, книжки «Хочу додому».

«Хочу додому» – це друга збірка поезій поетеси, яку видано під час війни. Вона відгукується в серці кожного українця, який сумує за рідною домівкою. Це болючі сторінки воєнних буднів, які вже стали історією. Це спогади, страждання, туга за рідним краєм, за своєю домівкою, мрії української душі в жорстокі часи війни.

Після презентації книги Ганна Андріївна поділилася спогадами зі своєї творчої біографії, розповіла про свої захоплення і поділилася планами на майбутнє.

На зустрічі з Ганною Андріївною були присутні її земляки, представники Кремінської громади, які зараз тимчасово мешкають у місті Києві. Серед них – виконувачка обов’язків начальника Управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської області Людмила Румега та начальник Кремінської міської військової адміністрації Олександр Дунець.

Бібліографи Публічної бібліотеки імені Лесі Українки презентували та подарували Ганні Андріївні Гайворонській біобібліографічний покажчик «Вони приходили до мене в снах – Луганщина і рідна Кремінна», присвячений її життю та творчому доробку.

На творчій зустрічі лунали мелодії у виконанні бандуристки Софії Довганич.

Захід було організовано в партнерстві з КЗ «Кремінська публічна бібліотека» Кремінської міської ради.

Запрошуємо переглянути відеозапис зустрічі за посиланням. Знайти й ознайомитися з книгами та публікаціями Ганни Андріївни зможете, скориставшись електронним каталогом бібліотеки.