Презентація книги “Годинник Аріадни”

У бібліотеці відбулася презентація книги «Годинник Аріадни» Анни Багряної, української поетеси, прозаїкині, драматургині, перекладачки. Лауреатки конкурсу «Коронація слова» 2008 року за роман «Етимологія крові». У 2020 році отримала спецвідзнаку «Українське сучасне фентезі» від Дари Корній і Тали Владмирової на «Коронації слова» за роман «Вітряна гора».
Що таке справжнє щастя – лише щасливе кохання чи все-таки щось більше?.. Такі запитання ставить собі восьмикласниця Ельвіра Сковронська з Києва, яка таємно закохана в одинадцятикласника Славка Рудюка, але не знає, як привернути увагу хлопця. Своєю найкращою подругою Еля вважає бабусю – відому актрису Аріадну Дукат, тож одного дня вирішує поїхати до неї на пораду. Бабуся Аріадна живе на лівому березі, неподалік від станції «Лісова». Та по дорозі до неї Еля отримує в метро загадковий пакунок – дивний годинник із тринадцятьма позначками – і потрапляє в іншу реальність…
Модераторка заходу – Оксамитка Блажевська, письменниця, книжкова блогерка, піарниця та засновниця «Літературного клубу Оксамитки», івент-менеджерка видавництва «Богдан». Під час заходу модераторка та авторка вели діалог з аудиторією та відтворили початок роману передаючи пакунок, в якому був годинник з 13 позначками. Пані Анна розповіла історію написання твору, про свій творчий шлях, про інші свої книжки та збірки, продекламувала власну поезію та відповіла на запитання читачів.
Бібліотека отримала в дарунок від авторки книжку. Тож чекаємо на усіх, хто зацікавився.