Для вашого саду та огороду

04-08-2015 Ось і серпень – чудова пора достигання врожаю у садах і на городах. Тут багато роботи, адже зібравши ягоди і фрукти, треба подбати про кущі і дерева, щоб вони залишалися здоровими і продуктивними. На городі теж ніколи сумувати – прополювання, рихлення, проріджування, поливання… Все зробити вчасно і правильно допоможуть видання, що передплачує бібліотека. Пропонуємо їх короткий огляд.

“Дім, сад, город” – найпопулярніше в Україні народне видання для всіх, чиє життя та праця пов’язані із землею. Журнал має три постійні головні розділи: “Щедра грядка”, “Ходімо в сад” і “Домашня ферма”. Це кольорове видання, повне цікавих ідей і практичних порад, рецептів смачних страв.

«Городник» –  щомісячний журнал для всіх, хто хоче вирощувати овочі, фрукти й одержувати щедрі врожаї, мріє створити затишну садибу. Тут ви знайдете поради щодо утримання домашніх тварин і птиці, рецепти здоров’я. Також для вас консультація юриста, домашня майстерня, споруди та ремонт, ландшафтний дизайн, агрошкола. В журналі друкуються безкоштовні оголошення читачів.

Запрошуємо у читальну залу бібліотеки усіх, хто має сад чи город, скористатися цінною інформацією, що публікується на сторінках цих чудових періодичних видань.