Ферментація м’якоті грабуза, методика визначення ступеню етерифікації протопектину гарбуза

статті, дисертації, автореферати стосовно ферментації мякоті гарбуза, стосовно методики визначення ступеню етерифікації протопектину гарбуза.

Добрий день, шановно Юліє Миколаївно!

За темою Вашого запиту інформації обмежено. Можливо Вам стануть у нагоді наступні джерела:

http://earthpapers.net/poluchenie-pektina-iz-tykvy-s-pomoschyu-fermentov-mikrobnogo-proishozhdeniya

http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/117/1/322.pdf

http://ukrdoc.com.ua/text/11067/index-1.html?page=4

http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/Soc_Gum/VSUNU/2011_1_1/Dejnechenko.pdf

 http://earthpapers.net/poluchenie-pektina-iz-tykvy-s-pomoschyu-fermentov-mikrobnogo-proishozhdeniya

 http://www.dissercat.com/content/biokhimicheskoe-obosnovanie-tekhnologii-peptinoproduktov-iz-tykvy

http://www.findpatent.ru/patent/200/2004160.html

http://natural-sciences.ru/ru/article/view?id=13115

http://www.ideasandmoney.ru/Ntrr/Details/117870

       Радимо Вам звернутись до сервісу «Запитай бібліотекаря»  Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського :

http://www.nbuv.gov.ua/node/550

З повагою

Адміністрація Віртуальної довідки