Мовний клуб. Перша зустріч

У перерві між повітряними тривогами 16 серпня столична бібліотека ім. Лесі Українки зустріла учасників першого мовного клубу.

Українська національна ідея, самобутність, воля і мова – це те, що хочуть стерти з лиця землі та пам’яті російські нападники й терористи. Ми твердо переконані, що мова – це шлях до самоідентифікації, зв’язок з предками й місток у вільне майбутнє. Більше того, мова може врятувати життя: згадайте “пароль” паляниця, за допомогою якого перевіряли підозрілих осіб.

“Пригости мене розмовою – українською мовою” – саме таку промовисту назву ми обрали для розмовного клубу. Модератором та організатором зустрічей є випускниця КНУ ім. Тараса Шевченка, магістр філології Ірина Костюк.

Розмовний клуб організовано для киян, вимушено переміщених осіб й усіх, хто хоче вдосконалити свої знання й навики комунікації. Наша мета: довести, що розмовляти українською зручно, легко і необхідно!

На першій зустрічі модераторка Ірина Костюк запропонувала слухачам комунікативний матеріал у межах першого знайомства та мотивації, організувала живу бесіди в групах, вправи на мовлення в інтерактивній формі, а також відеосупровід.

Зустрічі мовного клубу плануються двічі на місяць.
Для реєстрації на наступні зібрання телефонуйте за номером +38 068 139 31 41.
Місце зустрічі: зала громадських ініціатив Публічної бібліотеки ім. Лесі Українки.