Поетично-пісенний вечір напередодні нового року

Рік, що підходить до завершення, подарував бібліотеці нових друзів – молодих, талановитих, творчих. 21 грудня відбувся передноворічний поетично-пісенний вечір, де було багато чудової поезії, гарних пісень, жартів, посмішок, побажань. Свій творчий звіт представили українські митці Іванна Стеф’юк (Чернівці), Юлія Качула (Крим), Олександр Козинець, Тетяна Череп-Пероганич, Ігор Двигало (Київ). Читали поезію, співали пісні, ділилися планами на рік новий, жартували, сміялися.
Неперевершеним модератором заходу був  Олександр Козинець. Завдяки його особливому підходу до проведення вечора учасники заходу змогли відкрити найпотаємніші закапелки своєї душі перед глядачем і ділитися найсокровеннішим.
Було цікаво, весело і солодко, адже  зі смачним тортом і  чудовою поезією приєдналася до творчого гурту поетеса Вікторія Шевель. З Ігорем Двигалом дуетом виконав пісні поет, репер Міха Невідомський.
Рік був складним для нас усіх, але проводжаємо його з посмішкою і готуємось до реалізації нових проектів. У новому році бібліотека рекомендуватиме: “Знай наших!”.