Перша зустріч у межах проєкту “БібліоПРОБА”

3 лютого відбулася перша зустріч у межах проєкту «БібліоПРОБА».  Наприкінці минулого року, 16 грудня між Публічною бібліотекою імені Лесі Українки та Державною установою «Центр пробації» було підписано меморандум про співпрацю щодо надання суб’єктам пробації культурно-освітніх та інформаційних послуг для розвитку їхнього креативного та інноваційного потенціалу, що сприятиме їх ресоціалізації в суспільстві, а також підвищення компетентностей персоналу Центру пробації.

Сьогоднішня зустріч проклала тісніший місточок у партнерстві – для суб’єктів пробації була проведена екскурсія бібліотекою, відбулося знайомство із роботою відділів бібліотеки, продемонстровано сайт бібліотеки та його основні розділи, електронний каталог та можливість пошуку потрібної літератури. Відвідувачі дізналися історію бібліотеки та чим живе бібліотека сьогодні: основні показники роботи книгозбірні, актуальні послуги і ресурси, програми та проєкти.

Та основна і важлива робота нас чекає попереду. Адже заплановано цікаві зустрічі та соціокультурні заходи, корисні тренінги і майстер-класи, які спрямовуватимуться як на задоволення потреб суб’єктів пробації, так і для підвищення рівня інформаційної культури та медіаграмотності персоналу Центру пробації.

Сподіваємося, що наші зусилля дадуть корисні плоди, а співпраця принесе задоволення.