Презентація книги “Нотатник мобілізованого” Назара Розлуцького

Ніде було яблуку впасти – це про сьогоднішню презентацію книги “Нотатник мобілізованого” історика, дослідника історії УПА та історії української діаспори, мандрівника, поета, прозаїка, засновника культурних проєктів, учасника російсько-української гібридної війни Назара Розлуцького. Повний аншлаг забезпечили учні місцевої школи та запрошені студенти.

Зустріч пройшла у формі діалогу та теплої розмови автора з потенційними https://lukl.kyiv.ua/pro-biblioteky/rozlutskyi-nazar-184/читачами. Цікавість слухачів, здається, не мала меж! Звісно, вектор розмови обумовила тематика книги. Утім, запитання від аудиторії стосувалися не лише фронтового життя і літературного досвіду Назара Розлуцького, а також інших сторінок його діяльності. Діти були настільки активні, що письменник ледь встигав задовольнити цікавість кожного.

Вдячні Назарові Розлуцькому за презентацію та тепле спілкування з юними слухачами. Окрім того, бібліотека висловлює письменникові особливу подяку за подарований примірник книжки. Тож уже незабаром кожен, хто хоче познайомитися ближче зі справжньою історією добровольця у війні, сучасниками якої ми нині є, зможе знайти “Нотатник мобілізованого” на поличках бібліотеки.