Поетично-музична композиція з вірою в добро

Окрилені, натхненні, заряджені оптимізмом і силою любові та добра залишали наші відвідувачі приміщення бібліотеки після поетично-музичної композиції «Я вірю в добро» у виконанні талановитих і сильних духом виконавців – поета-пісняра Олега Стадніка із Хмельниччини та талановитої поетеси і виконавиці Людмили Дворніцької. Доля послала цим прекрасним людям тяжке випробовування із здоров’ям, що не зломило їх, а дало сили творити, допомагати у творчій самореалізації та підтримувати інших людей, нести світло своєї творчості, своєї душі у світ і щедро ділитися ним з іншими людьми. У творчому доробку пана Олега – диск пісень під назвою “Мамина хата”, що записаний спільно з поетом-піснярем Миколою Флінтом, і який вийшов саме у день відходу у вічність його мами. Ці прекрасні пісні незабаром можна буде завантажити та послухати на сайті нашої бібліотеки.

Образна, ніжна, лірична поезія Людмили Дворніцької у її власному дуже чутливому виконанні не залишила байдужим нікого із присутніх. Так тонко відчувати людей, свою батьківщину, цей світ можуть, напевне, люди, позбавлені можливості повноцінно бачити його.

Ця зустріч викликала букет різних емоцій: печалі, суму, ніжності, хвилювання, радості. Але завершилась на оптимістичній ноті: ми обов’язково здолаємо усі наші негаразди, адже у нас є  сильні духом, добрі душею і талановиті люди.