Зустріч з Юлією Бережко-Камінською

9 грудня віртуальна студія була осяяна натхненням і сердечною щирістю письменниці Юлії Бережко-Камінської. У прямому етері майстриня слова презентувала збірку поезій “Невідворотне” й поділилася з читачами теплом своєї душі й гармонією поетичних строф.

Пані Юлія –  секретар Національної спілки письменників України по роботі з молодими авторами та прес-секретар Національної федерації змішаних єдиноборств ММА України. Організатор і керівник літературно-мистецьких проектів. Авторка семи власних збірок поезії, одна з яких номінувалася на найвищу державну премію України – Національну премію імені Тараса Шевченка. Письменниця є переможницею численних міжнародних та всеукраїнських літературних конкурсів. Нова книга поезій «Невідворотне»  відзначена Всеукраїнськими літературними преміями ім. Василя Скуратівського, Олександра Олеся та Анатолія Криловця.

До сьомої книги молодої української поетки «Невідворотне» увійшли нові поезії, написані протягом 2018–2019 рр. і добірка більш ранніх творів, написаних упродовж 15-ти років.

За словами  Юлії Бережко-Камінської, книга “Невідворотне” стала для неї актом самоствердження і досконалості, втіленням усього світовідчуття. Поезії у книзі присвячені різним подіям, настроям, образам. Але найголовнішим лейтмотивом віршів є любов. Любов до всього сущого, любов у всіх її проявах — ось що сповідує Юлія Бережко-Камінська в житті. Метафоричність поетичних рядків авторки по-особливому перегукується і посилюється ще однією лінією книги – роботами відомого в Україні та Європі фотомайстра, куратора фотовиставок, члена художньої майстерні «Kulturwerkstatt Trier» (Німеччина) Юрія Косіна.

У прямому етері з уст Юлії трепетно лунали рядки її віршів як символ життєдайності й всепоглинаючої краси. Дивіться відео в записі, щоб знову поринути в поетичну атмосферу зустрічі.