Зустріч з культурним діячем Олесем Донієм

У залі медіа Публічної бібліотеки імені Лесі Українки 11 липня відбулася захоплива зустріч з Олесем Донієм – українським журналістом, телеведучим, громадським та культурним діячем. Темою зустрічі було ключова теза: “Бути щасливим – це ключ до майбутнього!”

Олесь Доній – голова Мистецького об’єднання «Остання Барикада», очільник Центру досліджень політичних цінностей. Автор та ведучий багатьох телевізійних програми про культуру та національну ідею.

Всім відомо, що бути щасливим – це мрія кожної людини. Але чи всі ми знаємо, що щастя знаходиться всередині нас самих і його потрібно тільки відшукати та прийняти? На зустрічі Олесь Доній розповідав про цю гармонію та єдність, яку можна знайти всередині себе. Окремо гість зауважив на важливості щастя для нашої країни. Зараз під час війни існує велика загроза втратити право на щастя, тому важливо вчитися бути щасливими тут і зараз.

Олесь Доній виявив підтримку бібліотеці, подарувавши дві цінні книги. Перша книга, “Українська мрія: 25 сходинок до суспільного щастя”, є авторською концепцією самого Олеся Донія. Ця книга розкриває шляхи до досягнення суспільного щастя та важливість української ідеї для розвитку країни. Друга книга “Культура діалогу” пропонує конструктивний підхід до спілкування та взаємодії між людьми, наголошуючи на важливості вміння слухати, розуміти та поважати думки інших. Ці книги стануть цінним доповненням до колекції бібліотеки й допоможуть відвідувачам отримати більше знань про національну ідею. Ми вдячні Олесю Донію за його щирість, підтримку та внесок у розвиток культури та освіти.