“Нашого цвіту по всьому світу”. Нагородження

У Публічній бібліотеці імені Лесі Українки 6 жовтня 2021 року відбулась церемонія нагородження переможців від міста Києва та Київського регіону та відзначення журі Міжнародного багатожанрового конкурсу фестивалю «Нашого цвіту по всьому світу».

Міжнародний багатожанровий (17 номінацій!) фестиваль-конкурс «Нашого цвіту – по всьому світу» було організовано з метою об’єднати українців, які живуть і працюють у різних куточках світу й України, щоби разом донести до світу автентику української культури, неповторність і красу українських пісень, танців, художнього та декоративно-прикладного мистецтва, звичаїв, традицій та обрядів, сприяти міжнародному обміну творчістю та культурному діалогу дітей і дорослих.

В заході взяли участь: голова журі Фестивалю-конкурсу Леся Королик (Бойко), члени журі Лариса Недін, Жанна Румко, Людмила Чечель, Оксана Парфус, Світлана Садовенко, Ганна Мудра та інші.

Під час заходу лунали пісні у виконанні членів журі: Світлани Кас’яненко, Світлани Садовенко зі зразковим театром пісні «Ладоньки», Ганни Мудрої, Тетяни Мірошниченко, Дарини Кирилюк, Олексія Баєва.