Творча зустріч з Санею Малаш

Прямий етер з позитивною й натхненною Санею Малаш відбувся 12 листопада. Вона піснярка, науковиця, редакторка, перекладачка, рецензентка. Саня Малаш – авторка роману «Любові багато не буває», збірок «Душа обирає наосліп», «Злі історії з добрим фіналом», віршів та пісень. До того ж, Олександра Малаш є переможницею у першій номінації «Краще виконання творів Миколи Сома» щорічного конкурсу «Поетична зима Миколи Сома», започаткованого за підтримки столичної бібліотеки ім. Лесі Українки.

Мисткиня Саня Малаш вірить, що життя – це рояль, де є чорні й білі клавіші. Лише коли ми використовуємо і ті, й інші, виникне справді гідна мелодія.

Онлайн-захід відбувся під гаслом «Мрієш триматися – час долучатися!» У прямому етері з гостею спілкувався поет Дмитро Луняка.

Саня Малаш розповіла про свої книги. За її словами, «Душа обирає наосліп» – це дві сюжетно не пов’язані повісті. Авторка стверджує, що між нею й кимось із персонажів немає спільних рис чи близьких емоцій. Для письменниці ця книга –  це спроба влізти в чужу шкуру й походити так кілька місяців або років. Хоча епізод зі спонтанним побаченням і зливою у творі «Коли моя мати співає» все-таки частково автобіографічний.

Унікальна збірка «Злі історії з добрим фіналом» (2021) викликала резонанс та обговорення в суспільстві. Ця книга навчить непристосованих до реальності людей виживати в абсурдному світі. Але це не точно. А от задоволення від проходження химерного квесту гарантують!

Де криється харизма такої неповторної Сані Малаш? Переглядайте відеозапис творчої зустрічі і гайда до бібліотеки по книги!